Mäjens glass & maräng

Välkommen till Mäjens på Glassgården i Håle – ett Glasscafé som erbjuder mycket mer!

OBS!! Pizzaluncherna 11/7 & 25/7 och pizzakvällen 29/7 är INSTÄLLT!!
Efter vår första pizzakväll 8/7 inser vi att vi måste ställa in. Det koncept vi hade tänkt, fungerade inte så bra pga. en alldeles för stor efterfrågan. Vi kan inte inom en rimlig tid servera den mängd pizzor ni önskar. Vi återkommer därför längre fram med ett bättre koncept. Hoppas vi ses då! 
Välkomna till oss!

 

Hos oss hittar ni produkter bakat från grunden i vårt bageri. Med Ägg och mjöl från vår gård, svenskt smör, energi från egna solceller och massor med bakglädje från bagaren, Elin – Då blir det Gött!

Vi tar tillvara på det vår gård ger oss och även vad hela det svenska jordbruket kan producera! – Det svenska jordbruket ligger oss varmt om hjärtat!

Naturligtvis hittar ni alltid vår egentillverkade glass med mjölk, grädde, ägg, socker, glukos och naturliga smaksättningar. Men även Maränger, konditorivaror, smörgåsar och lättare lunch (under högsäsong är utbudet större). Vad som finns för dagen varierar beroende på vad årstiden har att erbjuda. Ring gärna så berättar vi vad som finns för dagen!

I vår butik finner ni produkter att köpa med hem så som skorpor, knäckebröd, bröd, kakor, godis, mjöl och ägg. Det finns även produkter från andra producenter runt oss, olja, marmelad, lakrits, chips m.m. Botanisera även blad alla våra andra pryttlar, plåtburkar, brickor, tuppar och hönor i alla dess former och även andra husgeråd.

Ni kan alltid beställa tårta/ smörgåstårta eller annat fika till era högtider

I våra lokaler kan ni fira livets alla högtider, så som kalas, minnestund, avtackning, möhippa, svensexa men också hålla er dagkonferens!

 

Vi har öppet ALLA dagar 10.00 - 18.00, onsdagar 10.00 - minst 20.00
Från v 35, 27/8 har vi öppet torsdagar - söndagar 10.00 - 18.00
Från v 42, 16/10 har vi öppet fredagar och lördagar 10.00 - 18.00

Hos oss kan ni sitta utomhus och vi har stor plats innomhus i två plan så vi kan hålla avstånd. Önskar ni handla men inte komma in, ring så packar vi och kommer ut till bilen.

VARMT VÄLKOMNA!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Tel. 0705160463  Mail: info@majens.se

HOS OSS KAN NI BETALA MED KORT!

 

Glassgården i Håle

 

 

 

 

Nyheter

Grillkväll med Adelsåsen!

Adelsåsen kommer och grillar hamburgare med oss!

Läs mer »

Nyhetsarkivet »

Evenemang

Visa alla